Fotbal: ASA Târgu Mureș s-a despărțit de antrenorul Ionuț Chirilă

Fotbal: ASA Târgu Mureș s-a despărțit de antrenorul Ionuț Chirilă

Clubul de fotbal ASA Târgu Mureș a anunțat, miercuri, rezilierea contractului antrenorului principal, Ionuț Chirilă, pe site-ul său oficial, la mai puțin de trei săptămâni de la numirea în funcție.

De pregătirea echipei pentru jocul de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara se vor ocupa antrenorul secund și preparatorul fizic, precizează sursa menționată.

Chirilă, numit antrenor al ASA pe 24 martie, a condus echipa ardeleană în doar trei meciuri, înregistrând un egal (0-0 cu Pandurii, acasă) și două eșecuri (0-2 cu FC Botoșani și 1-2 cu FC Voluntari), ambele în deplasare.

Ionuț Chirilă (51 ani) a declarase la prezentarea sa că dorește să salveze formația mureșeană de la retrogradare și să construiască o echipă puternică în următorii ani.

Ionuț Chirilă a subliniat că pentru el contează randamentul jucătorilor și nimeni nu va putea vreodată să îi impună folosirea unui jucător.

Chirilă a mai pregătit în cariera sa formațiile Electromagnetica București, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna și CSMS Iași.

Chirilă l-a înlocuit pe banca ''lanternei roșii'' din Liga I pe Ilie Stan, care s-a despărțit pe 20 martie de ASA, rezilierea contractului survenind după o victorie, 2-1 cu Concordia Chiajna, în play-out.

Ilie Stan preluase echipa la finele lunii decembrie, mureșenii fiind până atunci pregătiți de antrenorul Dan Alexa, care fusese numit pe 9 august. ASA a început sezonul cu italianul Dario Bonetti, care a demisionat după trei etape, în care ardelenii au înregistrat trei înfrângeri.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro