Fotbal: Astra Giurgiu a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Edward Iordănescu

Fotbal: Astra Giurgiu a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Edward Iordănescu

Conducerea clubului de fotbal Astra Giurgiu a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Edward Iordanescu, luni, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

"În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordanescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra", a anunţat conducerea Astra Giurgiu pe site-ul său oficial.

Edward Iordănescu a preluat conducerea tehnică a formaţiei giurgiuvene la 8 iunie 2017, când a semnat un contract valabil două sezoane. Iordănescu a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii I, însă de la începerea acestuia a pierdut ambele partide, 0-1 cu CSU Craiova şi 0-2 cu FC Viitorul.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…