Fotbal: Aventura lui Neymar la PSG îi va costa 800 milioane euro pe parizieni (presă)

Fotbal: Aventura lui Neymar la PSG îi va costa 800 milioane euro pe parizieni (presă)

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain speră să ajungă cât mai rapid la un acord cu Neymar în vederea prelungirii contractului starului brazilian până în 2026, scrie presa franceză.

Însă această operaţiune nu va fi una deloc ieftină, ci va necesita un efort financiar deosebit din partea conducerii grupării pariziene. Dacă îşi va continua aventura pe Parc des Princes, Neymar ar urma să încaseze peste 60 milioane euro anual, respectiv 250 milioane euro pentru următoarele patru sezoane.

La această sumă se adaugă cele 222 milioane euro plătite de PSG în momentul achiziţionării lui Neymar, căruia i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în vara anului 2017, precum şi salariile achitate până în prezent atacantului sud-american.

Astfel, dacă va rămâne în capitala Franţei până în 2026, costul total al aventurii lui Neymar la PSG se va ridica la 800 milioane euro, conform calculelor făcute de site-ul sport.fr, care adaugă că aceasta este o sumă mare chiar şi pentru bogaţii patroni din Qatar ai clubului parizian, în plină perioadă de pandemie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public