Fotbal: Aventura lui Neymar la PSG îi va costa 800 milioane euro pe parizieni (presă)

Fotbal: Aventura lui Neymar la PSG îi va costa 800 milioane euro pe parizieni (presă)

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain speră să ajungă cât mai rapid la un acord cu Neymar în vederea prelungirii contractului starului brazilian până în 2026, scrie presa franceză.

Însă această operaţiune nu va fi una deloc ieftină, ci va necesita un efort financiar deosebit din partea conducerii grupării pariziene. Dacă îşi va continua aventura pe Parc des Princes, Neymar ar urma să încaseze peste 60 milioane euro anual, respectiv 250 milioane euro pentru următoarele patru sezoane.

La această sumă se adaugă cele 222 milioane euro plătite de PSG în momentul achiziţionării lui Neymar, căruia i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în vara anului 2017, precum şi salariile achitate până în prezent atacantului sud-american.

Astfel, dacă va rămâne în capitala Franţei până în 2026, costul total al aventurii lui Neymar la PSG se va ridica la 800 milioane euro, conform calculelor făcute de site-ul sport.fr, care adaugă că aceasta este o sumă mare chiar şi pentru bogaţii patroni din Qatar ai clubului parizian, în plină perioadă de pandemie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…