Fotbal: Avocatul lui Cristiano Ronaldo vorbeşte despre o relaţie ''complet consimţită", în cazul acuzaţiei de viol

Fotbal: Avocatul lui Cristiano Ronaldo vorbeşte despre o relaţie ''complet consimţită", în cazul acuzaţiei de viol

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, vizat de acuzaţii de viol în Statele Unite, a avut o relaţie "complet consimţită", a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat unul din avocaţii jucătorului, relatează AFP, citând presa portugheză.

"Ronaldo este constrâns să rupă tăcerea", a afirmat Peter Christiansen, avocatul atacantului clubului Juventus Torino, într-un comunicat trimis de Gestifute, societatea care gestionează cariera jucătorului lusitan.

"Fotbalistul neagă ferm toate acuzaţiile. Ceea ce s-a întâmplat în 2009 la Las Vegas a fost complet consimţit", a adăugat avocatul.

Ronaldo a dezminţit categoric aceste acuzaţii, explicând că violul este "o crimă abominabilă", dar presa a prezentat extrase ale unui presupus acord pe care jucătorul l-ar fi semnat cu reclamanta.

"Cristiano Ronaldo nu neagă că ar fi acceptat să încheie un acord, dar documentele care susţin că ar conţine declaraţiile domnului Ronaldo şi care au fost reproduse în presă, sunt pure invenţii", a mai precizat avocatul jucătorului.

"Acest acord nu constituie o mărturie. Ronaldo s-a limitat să urmeze sfaturile consilierilor săi pentru a pune punct acuzaţiilor scandaloase la adresa sa şi care îi ruinează reputaţia. Din nefericire, el este implicat în prezent într-un gen de dispută foarte comună în Statele Unite", a conchis avocatul, care şi-a exprimat regretul pentru faptul că presa participă la o campanie de "defăimare".

Ronaldo este acuzat de o americană în vârstă de 34 ani că ar fi sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009 la Las Vegas, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Cristiano Ronaldo (33 ani), cel mai bun marcator din istoria selecţionatei Portugaliei (85 goluri) şi a clubului Real Madrid (450 goluri), s-a transferat în această vară la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro.
AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA