Fotbal: Brescia a refuzat accesul lui Balotelli la antrenamente

Fotbal: Brescia a refuzat accesul lui Balotelli la antrenamente

Clubul italian de fotbal Brescia a refuzat marţi accesul atacantului său Mario Balotelli la centrul de antrenament de la Torbole Casaglia, informează agenţia ANSA.

Balotelli a revenit marţi la antrenamente, cu o zi înainte să expire un certificat medical pe care l-a prezentat pentru probleme intestinale, dar clubul i-a refuzat accesul.

Clubul pare să fi reacţionat doar marţi dimineaţă la un e-mail al fostului internaţional italian, căruia i-a transmis să rămână în repaus fiindcă nu a fost pregătit pentru el niciun program de antrenament.

O comisie de arbitraj sportiv se va ocupa de litigiul dintre club şi jucător. Brescia, lanterna roşie din Serie A, a deschis procedura de reziliere a contractului lui Balotelli, ce expiră în iunie 2022.

Brescia a declarat că Balotelli nu a urmat antrenamentele individuale la domiciliu în perioada de izolare impusă la începutul lui martie. Antrenorul Diego Lopez s-a plâns de lipsa de motivaţie a elevului său.

Balotelli, care a crescut lângă Brescia alături de părinţii săi adoptivi, a venit în august la această echipă, după ce a evoluat în ultimii trei ani în Franţa, la Nice şi Olympique Marseille. El a jucat anterior la Inter Milano, Manchester City, AC Milan şi Liverpool.

Sezonul din Serie A se reia pe 20 iunie. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…