Fotbal: Campionatul Greciei - Penalizarea echipei PAOK Salonic, anulată

Fotbal: Campionatul Greciei - Penalizarea echipei PAOK Salonic, anulată

Comisia de Apel a Federaţiei Elene de Fotbal a anulat duminică dimineaţa să anuleze penalizarea de trei puncte dictată împotriva echipei PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, în urma incidentelor petrecute pe 25 februarie la derby-ul cu Olympiakos Pireu, transmite AP.

Înaintea partidei de luna trecută de la Salonic, antrenorul formaţiei oaspete, spaniolul Oscar Garcia a fost lovit cu o rolă de hârtie igienică aruncată din tribună.

Comisia de Apel a anulat şi hotărârea Comisiei de Disciplină care prevedea ca PAOK să joace două meciuri pe teren propriu cu porţile închise, astfel că derby-ul de duminică, împotriva liderului AEK Atena se va disputa cu spectatori.

Totuşi, comisia a decis să menţină decizia de a da meci pierdut pentru PAOK la ''masa verde'', cu 0-3, precum şi amenda de 30.000 de euro împotriva clubului din Salonic.

În apelul înaintat de PAOK, gruparea din Salonic a pretins că spaniolul Garcia s-a prefăcut rănit, tehnicianul petrecând noaptea la spital şi fiind diagnosticat de un neurolog ameţeli, durere de gât şi greaţă.

PAOK a anunţat, după comunicatul Comisiei de Apel, că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a obţine disputarea meciului cu Olympiakos.

În clasament, pe primul loc se află AEK, 54 puncte (24 jocuri), urmată de PAOK, 52 p (23 j), Atromitos, 47 p (25 j), Olympiakos, 47 p (23 j), etc.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...