Fotbal: Comisia de Disciplină a decis ca ASA Tg Mureș să câștige cu 3-0 la masa verde meciul cu Pandurii

Fotbal: Comisia de Disciplină a decis ca ASA Tg Mureș să câștige cu 3-0 la masa verde meciul cu Pandurii

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a decis, miercuri, ca formația ASA Târgu Mureș să câștige cu scorul de 3-0 la masa verde meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, din 18 decembrie, întrerupt după prima repriză din cauza refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieși pe teren.

În plus, gruparea gorjeană a primit și o penalitate sportivă în valoare de 113.400 de lei.

"În baza art. 79.6 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancționează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC ASA 2013 Tg. Mureș, scăderea a trei puncte în clasament și o penalitate sportivă de 113.400 lei", se arată în soluția comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Meciul ASA Târgu Mureș — Pandurii Târgu Jiu, din 18 decembrie, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, oaspeții refuzând să mai iasă pe teren din cauza gheții de pe suprafața de joc.

ASA conducea cu scorul de 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Gabriel Mureșan (19) și Vlad Morar (37).

Echipa Pandurii a avut la Târgu Mureș doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleașcă și Lucian Sânmărtean refuzând să joace, din cauza terenului înghețat, pe care jucătorii cu greu și-au putut menține echilibrul.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”