Fotbal: Conducerea clubului Petrolul îi sancţionează pe jucători cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc

Fotbal: Conducerea clubului Petrolul îi sancţionează pe jucători cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc

Conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, luni, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că toţi jucătorii din lot vor fi sancţionaţi cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc până la urcarea în primele patru locuri ale clasamentului Ligii a II-a.

"Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă, faţă de obiectivele setate şi asumate la începutul campionatului, clubul Petrolul Ploieşti anunţă reţinerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor şi a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea şi menţinerea echipei Petrolul Ploieşti pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa şi se va menţine cel puţin pe locul 4 în clasament. Calificarea în prima ligă a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectivă a acestei ţinte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru", se arată în comunicatul citat.

Oficialii ploieşteni menţionează că măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC U Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii a II-a.

În prezent, formaţia antrenată de Viorel Moldovan ocupă poziţia a 7-a a clasamentului, cu 13 puncte după opt partide disputate.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu