Fotbal: Conducerea FC Dinamo, contestată de suporteri la prezentarea oficială a antrenorului Claudiu Niculescu

Fotbal: Conducerea FC Dinamo, contestată de suporteri la prezentarea oficială a antrenorului Claudiu Niculescu

Conducerea clubului de fotbal FC Dinamo a fost contestată, luni, de aproximativ 15 suporteri în timpul şi după conferinţa de presă organizată la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare cu ocazia prezentării oficiale a noului antrenor al echipei, Claudiu Niculescu.

Fanii au afişat două bannere cu mesaje injurioase la adresa oficialilor dinamovişti şi i-au admonestat pe finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie, Alexandru David. Motivul pentru care reprezentanţii galeriei dinamoviste au ales să protesteze în acest fel este legat de rezultatele slabe ale echipei din ultimul timp de care, în opinia fanilor, se fac vinovaţi cei doi oficiali. Negoiţă a fost acuzat că nu doreşte să facă investiţii în transferuri şi că vinde jucătorii valoroşi din lot, iar David pentru deciziile luate în ultimul timp care au dus la demisia directorului general Ionel Dănciulescu.

Suporterii şi-au arătat susţinerea pentru Ionel Dănciulescu, dar şi pentru noul tehnician, Claudiu Niculescu, scandându-le în mod repetat numele. La final, Niculescu a stat de vorbă câteva minute cu reprezentanţii galeriei dinamoviste.

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele CA, Alexandru David, a declarat că respectă opinia fanilor. "Este absolut normal ca atunci când nu sunt rezultate lumea să fie supărată. Relaţia mea cu tot ceea ce înseamnă suflare dinamovistă a fost întotdeauna sinceră şi deschisă. Mai mult de atât... e dreptul lor la opinie şi şi-o pot exprima. Nu i-a constrâns nimeni niciodată în niciun fel. Eu le respect opinia, iar pe viitor împreună cu Claudiu Niculescu sper să vină rezultatele pentru a le demonstra că se înşeală. Suporterilor le vom răspunde prin rezultate", a afirmat el.

Acesta a explicat că Ionel Dănciulescu nu a fost dat afară, ci a fost decizia lui de a pleca de la Dinamo. "Ionel Dănciulescu a plecat de la Dinamo pentru că aşa şi-a dorit, el nu a fost dat afară. Am discutat ore întregi cu el să îl fac să revină asupra deciziei. Dar el este 100% convins că are nevoie de o pauză, lucru pe care noi nu putem decât să-l respectăm. Uşa nu este încuiată, dar el a închis-o şi a plecat. Vom vedea în zilele următoare dacă vom aduce pe cineva pe postul lui", a adăugat David, care a negat o posibilă numire în această funcţie a fostului jucător dinamovist Ionuţ Lupescu.

În ceea ce îl priveşte pe finanţatorul FC Dinamo, Alexandru David a afirmat că acesta nu se mai implică la club atât de mult: "Domnul Negoiţă nu mai este aşa de apropiat de fenomenul fotbalistic aşa cum era pe vremuri".

Tehnicianul Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Noul antrenor, care îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Bratu, a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2020 cu FC Dinamo. AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria