Fotbal: Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universităţii Craiova

Fotbal: Corneliu Papură nu mai este antrenorul Universităţii Craiova

Clubul de fotbal Universitatea Craiova şi antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale, a anunţat, sâmbătă, gruparea din Bănie pe pagina sa de Facebook .

Despărţirea dintre cele două părţi survine după o serie de şapte jocuri consecutive fără victorie pentru alb-albaştri, un eşec şi şase egaluri la rând, ultimele patru cu scorul de 1-1. Vineri seara, în etapa a 20-a a Ligii I, Universitatea a încheiat nedecis, acasă, cu FC Argeş.

Papură era a antrenorul Universităţii din data de 10 noiembrie, când l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi. Bilanţul său a fost de 2 victorii, 7 egaluri şi un eşec. De remarcat că Bergodi fusese numit antrenor la Universitatea Craiova pe 7 mai, în locul lui Corneliu Papură.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?