Fotbal: Cristiano Bergodi (U Craiova) - Meciul cu Astra nu va fi decisiv

Fotbal: Cristiano Bergodi (U Craiova) - Meciul cu Astra nu va fi decisiv

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, pentru pagina de Facebook a clubului, că meciul de miercuri cu Astra Giurgiu nu va fi decisiv pentru soarta titlului de campioană a României.

''Avem un meci foarte, foarte important mâine seară. Nu va fi decisiv, pentru că decisiv va fi meciul cu CFR, de luni'', a spus Bergodi.

''Băieţii sunt bine. Din păcate, ne-am oprit cu antrenamentele două-trei zile, dar eu cred că a fost şi bine, pentru că am jucat mult în această perioadă, cu multă informaţie, multe probleme, şi cred că o pauză de două-trei zile a fost bună pentru ei'', a mai spus italianul cu referire la pauza impusă de cazurile pozitive de coronavirus din staff-ul echipei craiovene.

''Când am reînceput antrenamentele s-au pregătit foarte bine, jucătorii sunt concentraţi, motivaţi, ştiu că încercăm să menţinem viu visul de a ajunge campioni, dar în acest moment trebuie să nu ne gândim decât la meciul cu Astra, un meci foarte dificil, împotriva unei echipe foarte bune'', a concluzionat Bergodi.

Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova va avea loc miercuri, pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii I, de la ora 21:30.
AGERPRES (V, AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...