Fotbal: Dan Petrescu, concediat din postul de antrenor al echipei Jiangsu Suning

Fotbal: Dan Petrescu, concediat din postul de antrenor al echipei Jiangsu Suning

Românul Dan Petrescu a fost concediat din postul de antrenor al echipei de fotbal Jiangsu Suning, cu care a reușit să câștige Cupa Chinei în sezonul trecut, anunță Gazzetta dello Sport.

Conform cotidianului sportiv italian, conducătorii grupului Suning au luat această decizie pentru că doresc "un antrenor mai prestigios" la conducerea tehnică a lui Jiangsu.

"Pentru antrenorul român se încheie astfel aventura chineză, începută în iulie anul trecut. Potrivit ultimelor informații, grupul Suning a decis concedierea sa pentru că dorește pe banca tehnic a lui Jiangsu un antrenor cu prestigiu internațional mai mare", scrie Gazzetta.

În vârstă de 48 ani, Dan Petrescu a disputat ca jucător 95 de meciuri în tricoul reprezentativei României (12 goluri). El și-a început cariera de antrenor în 2003, iar șase ani mai târziu devenirea campion al României cu Unirea Urziceni. Fostul internațional român a mai activat ca tehnician în campionatele Poloniei, Rusiei și Qatarului.

Grupul chinez Suning negociază în prezent achiziționarea prestigiosului club italian de fotbal Internazionale Milano, conform presei din peninsulă.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 De citit...

5 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore