Fotbal: Dănuţ Lupu - Era mai important pentru Dinamo să se salveze de la retrogradare decât să câştige cupa

Fotbal: Dănuţ Lupu - Era mai important pentru Dinamo să se salveze de la retrogradare decât să câştige cupa

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a declarat, miercuri, că pentru Dinamo a fost mult mai important în acest sezon să evite retrogradarea în eşalonul secund decât să câştige Cupa României.

"Au reuşit să se salveze de la retrogradare, asta era important. Cupa României în general este loterie, nu s-a dat foarte mare importanţă în ultima perioadă Cupei României. Eu cred că mai important pentru Dinamo era liniştea lor la echipa şi să se salveze de la retrogradare, era mult mai important decât dacă ar fi câştigat Cupa României şi retrogradau. Eu am spus de mult că Dinamo nu va retrograda, au un lot mult mai bun decât celelalte, şi, hai să fim serioşi, e Dinamo. Eu cred că jucătorii s-au trezit un pic mai târziu, dar s-au trezit şi au demonstrat în acele trei meciuri că au puterea şi că pot să joace un fotbal prin care să reziste în Liga I", a declarat Lupu la stadionul Dinamo cu ocazia aniversării a 73 de ani de existenţă a grupării bucureştene.

El a afirmat că sunt mai mulţi oameni de afaceri care ar fi interesaţi să investească la Dinamo dacă actualii acţionari ar dori să vândă clubul.

"Sunt foarte multe persoane care ar dori să investească la Dinamo, dar problema este că spaniolii nu vor să vândă acţiunile şi în condiţiile astea mai greu de crezut că va veni cineva", a mai spus Dănuţ Lupu.

Echipa de fotbal Dinamo a ratat marţi seara calificarea în finala Cupei României, după ce a pierdut manşa secundă a semifinalelor competiţiei în faţa formaţiei Astra Giurgiu cu 4-5, la loviturile de departajare.

În play-out-ul Ligii I, Dinamo ocupă poziţia a 5-a în clasament, cu 27 de puncte. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

3 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!

4 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024