Fotbal: Darius Olaru - FCSB e un pas înainte şi nu vreau să mă opresc aici

Fotbal: Darius Olaru - FCSB e un pas înainte şi nu vreau să mă opresc aici

Fotbalistul Darius Olaru a declarat, marţi, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde a efectuat vizita medicală, că transferul său de la Gaz Metan Mediaş la FCSB reprezintă un pas înainte în cariera sa, fiind încrezător că noua sa echipă poate câştiga titlul de campioană în acest sezon.

"Va începe un nou capitol în viaţa mea, mă aştept la tot ce e mai bun aici. Ştiu că sunt cele mai bune condiţii din ţară, vom merge în cantonament şi ne vom întoarce pregătiţi pentru ceea ce va urma. Este concurenţa mare, dar eu sunt pregătit să dau tot ce am mai bun şi voi încerca să nu mă opresc aici, să joc cât mai bine şi apoi să plec la mai bine. Am ceva emoţii, dar sunt pozitive, pentru că am venit la mai bine şi cred eu că va fi bine pe viitor. Am venit la mai bine, de la o echipă care avea obiectivul intrarea în play-off, şi aici e câştigarea campionatului. Cred eu că e un pas înainte şi nu vreau să mă opresc aici. Nu ştiu cât voi sta aici, câţi ani e nevoie pentru a câştiga campionatul, pentru că asta îmi doresc cel mai mult. Orice puşti cred că şi-ar dori să ajungă la FCSB, e cea mai titrată echipă din România şi e maximum la noi în ţară. Cred eu că se poate câştiga titlul, pentru că ne-am apropiat de CFR Cluj, sunt doar patru puncte, iar odată cu intrarea în play-off vor fi două. Vom avea meciul direct după acest cantonament, sper să facem un joc bun şi să câştigăm", a afirmat Olaru.

Mijlocaşul a precizat că au existat discuţii între reprezentanţii celor două cluburi, nefinalizate însă, ca el să evolueze până la finalul sezonului la Gaz Metan Mediaş: "Au fost ceva discuţii să rămân la Mediaş până în vară, dar nu ştiu, acum sunt aici şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Normal, presiunea e mare aici, sunt alte obiective, se vrea câştigarea campionatului. Sperăm noi să jucăm cât mai bine şi să facem cât mai multe puncte. Patronul are tot dreptul să comenteze, dar dacă evoluţiile mele vor fi bune nu cred că va fi vorba despre aşa ceva. Mi-au dat ceva sfaturi şi colegii de la naţionala de tineret, voi vedea ce voi face. Cu domnul Vintilă nu am vorbit încă, astăzi vom avea antrenament. Cu domnul Mihai Stoica am vorbit mai multe, m-a ajutat mai mult, sper să nu-l dezamăgesc, să fac o figură frumoasă. Toţi ştim ce a fost Teixeira la noi în ţară, sper să mă ridic la nivelul lui şi să nu dezamăgesc. Mi-aş dori foarte mult să joc ca el, pentru că Teixeira a fost un jucător foarte bun şi e un exemplu pentru mine".

Darius Olaru, în vârstă de 21 de ani, care a jucat în cariera sa doar la Gaz Metan Mediaş, va evolua la FCSB cu numărul 27 pe echipamentul de joc. El a fost achiziţionat de FCSB în luna mai a anului trecut de la Gaz Metan Mediaş, cu opţiunea de a se alătura lotului pregătit de Bogdan Vintilă începând cu 2020.

Lotul echipei de fotbal FCSB efectuează marţi dimineaţa vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă fiind prezenţi 23 de jucători, printre care şi Darius Olaru.

De la vizita medicală au absentat jucătorii Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Harlem Gnohere şi Aristidis Soiledis, învoiţi, şi Mihai Pintilii, care urmează să efectueze examenul la o altă clinică.

Lotul echipei FCSB prezent marţi la Institutul Naţional de Medicină Sportivă: Andrei Vlad, Cristian Bălgrădean (portari), Alexandru Stan, Cristian Manea, Valentin Creţu, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Claudiu Belu (fundaşi), Adrian Niţă, Ovidiu Perianu, Dennis Man, Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Lucian Filip, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, Adrian Popa, Thierry Moutinho, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu, Ovidiu Popescu (mijlocaşi), Cristian Dumitru şi Florinel Coman (atacanţi).
AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: FCSB/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…

5 „Este cumpărată de o lună, nu știu ce bagă în ele” / Roșia cumpărată de mai bine de o lună nu se descompune nici în bazinul pentru compost