Fotbal: Directorul general Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo

Fotbal: Directorul general Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo

Fostul internaţional Ionel Dănciulescu a demisionat din funcţia de manager general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, după cum a anunţat la postul de televiziune Digi Sport, vineri, înaintea partidei cu Poli Iaşi, din etapa a 9-a a Ligii I.

"Sunt lucruri care s-au acumulat în timp. E o decizie foarte grea, sincer vă spun, e o decizie pe care trebuia să o iau de mai mult timp, dar am rămas pentru suporteri, jucători, antrenor, însă acum e momentul să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo, dar nu spun adio. Sper ca vreodată să mă pot regăsi în ceea ce simt şi ceea ce vreau eu să fac", a declarat Dănciulescu.

Fostul atacant a precizat că decizia sa nu este motivată financiar sau din cauza cuiva: ''Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Cine mă cunoaşte, ştie ce vorbesc. E vorba de respect şi recunoştinţă. Lumea ştie ce vorbesc, nu plec din cauza unei anumite persoane sau unei situaţii acumulate acum. E o decizie pe care aş fi vrut să o iau mai demult, dar aşa a fost să fie. O spun cu durere în suflet că îmi e greu. Voi rămâne câine până la moarte şi voi susţine această echipă. Sunt mândru că am purtat acest tricou şi mândru că am făcut parte din conducerea acestui club''.

Dănciulescu a precizat că a discutat mult în ultima vreme cu preşedintele clubului, Alexandru David, dar cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă nu a mai vorbit de mai multe luni. Fostul fotbalist a menţionat că nu are deocamdată nicio ofertă şi vrea să stea acasă, fiind deschis la ''oportunităţi''.

Ionel Dănciulescu a jucat în mai multe rânduri la Dinamo, 1995-1997, 2002-2009, 2010-2013, după care a fost director sportiv şi apoi director general.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...