Fotbal: Donnarumma este ''unul dintre cei mai buni portari din lume'', spune Tătăruşanu

Fotbal: Donnarumma este ''unul dintre cei mai buni portari din lume'', spune Tătăruşanu

Goalkeeperul român Ciprian Tătăruşanu, achiziţionat săptămâna trecută de AC Milan pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma, a declarat, pentru platforma DAZN, că italianul este "unul dintre cei mai buni portari din lume".

"Este un portar foarte bun, a demonstrat deja asta. Pentru mine e important că e şi un băiat de treabă. Este o atmosferă frumoasă în cadrul grupului de portari, iar acest lucru e important, fiindcă trebuie să venim în fiecare zi să ne antrenăm împreună. Ca orice fotbalist, voi face totul ca să joc, dar sunt conştient că în faţa mea este unul dintre cei mai buni portari din lume. Pentru mine acesta e un stimulent ca să dau totul şi să devin mai puternic, să fiu pregătit când antrenorul mă cheamă", a spus cel care este titular între buturile naţionalei României.

Tătăruşanu a vorbit despre transferul său la Milan: "Am fost foarte bucuros. Este normal să fii mândru când o echipă atât de mare te caută. Au un trecut glorios şi de aceea e normal să fii fericit când te sună un astfel de club".

Despre Zlatan Ibrahimovic, el a spus: "Este un om foarte exigent: cere mult, dar şi dăruieşte foarte mult. Îşi face simţită prezenţa pe teren când trebuie să intervină, iar acest lucru îmi place".

Tătăruşanu venise la Lyon în vara anului 2019, de la FC Nantes, din postura de jucător liber. Tătăruşanu a apărat în doar şase partide în sezonul trecut în toate competiţiile şi a ales să plece la altă echipă, în speranţa că va primi mai multe şanse de a juca.

Portarul naţionalei României nu este la prima sa experienţă în Serie A, el apărând poarta formaţiei Fiorentina în perioada 2014-2017. Tătăruşanu şi-a început cariera la Juventus Bucureşti, iar apoi a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi Steaua. Înainte de a ajunge la Lyon a apărat poarta formaţiei Nantes, între 2017 şi 2019. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro