Fotbal: Dorinel Munteanu, prezentat ca antrenor al echipei Concordia Chiajna

Fotbal: Dorinel Munteanu, prezentat ca antrenor al echipei Concordia Chiajna

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost prezentat, marţi, ca antrenor principal al echipei de fotbal Concordia Chiajna, a anunţat clubul din Liga I pe site-ul său oficial.

"Am preluat această funcţie fără ezitare. Am urmărit câteva jocuri ale Concordiei şi am încredere în jucători. Lotul de jucători a reprezentat un lucru decisiv în decizia mea. Exista dorinţă de afirmare din partea lor. Sper să nu mă dezamăgească. Jucătorii trebuie să respecte, să fie disciplinaţi. Atunci vor fi prietenii mei. Dacă nu fac acest lucru, cu părere de rău vă spun că se vor întâmpla lucruri neplăcute'', a declarat Munteanu în conferinţa de presă.

''Obiectivul nostru e o clasare cât mai aproape de play-off şi de ce să nu visăm chiar la play-off. Pentru Concordia campionatul a început de ieri. Jucătorii trebuie să fie uniţi", a subliniat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu îl înlocuieşte la gruparea ilfoveană pe Ionuţ Badea, care şi-a reziliat contractul pe 15 septembrie, a doua zi după eşecul de pe teren propriu cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-3). Concordia a pierdut cu 0-3 în ultimele trei meciuri de campionat, cu Astra Giurgiu, Poli Iaşi şi Sepsi OSK.

Concordia ocupă locul 13 (penultimul) după opt etape, cu 7 puncte.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...