Fotbal: Echipa naţională a României va disputa partidele cu Armenia şi Islanda pe Stadionul Steaua

Fotbal: Echipa naţională a României va disputa partidele cu Armenia şi Islanda pe Stadionul Steaua

Echipa naţională de fotbal a României va disputa partidele cu selecţionatele Armeniei şi Islandei, programate în octombrie şi noiembrie, pe noul Stadion Steaua din Capitală, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial .

"Tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) şi Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua. UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naţionalei pe noul stadion Steaua", se arată pe site-ul citat.

Noul Stadion Steaua a fost construit în cadrul proiectului de organizare la Bucureşti a turneului final al Campionatului European din acest an.

Construcţia arenei din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 şi s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor s-au ridicat la aproximativ 81 de milioane de euro. Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 locuri şi îndeplineşte criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

3 Această imagine este reală...

4 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

5 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă