Fotbal: Echipa naţională a României va disputa partidele cu Armenia şi Islanda pe Stadionul Steaua

Fotbal: Echipa naţională a României va disputa partidele cu Armenia şi Islanda pe Stadionul Steaua

Echipa naţională de fotbal a României va disputa partidele cu selecţionatele Armeniei şi Islandei, programate în octombrie şi noiembrie, pe noul Stadion Steaua din Capitală, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial .

"Tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) şi Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua. UEFA a aprobat propunerea FRF astfel că ultimele două partide ale tricolorilor pe teren propriu în preliminariile pentru Mondial se vor juca în Capitală. Va fi primul meci al naţionalei pe noul stadion Steaua", se arată pe site-ul citat.

Noul Stadion Steaua a fost construit în cadrul proiectului de organizare la Bucureşti a turneului final al Campionatului European din acest an.

Construcţia arenei din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 şi s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor s-au ridicat la aproximativ 81 de milioane de euro. Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 locuri şi îndeplineşte criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro