Fotbal: Eden Hazard, titular la Real Madrid după aproape trei luni

Fotbal: Eden Hazard, titular la Real Madrid după aproape trei luni

Mijlocaşul belgian Eden Hazard va reveni după aproape trei luni în unsprezecele de start al echipei Real Madrid, duminică, la meciul cu Cadiz din etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Spaniei, a anunţat antrenorul Carlo Ancelotti.

Căpitanul naţionalei Belgiei a evoluat ultima dată ca titular pentru Real în eşecul suferit de madrileni pe stadionul Santiago Bernabeu în faţa moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, pe 28 septembrie, în grupele Ligii Campionilor, precizează Reuters.

Ancelotti a subliniat că titularizarea lui Hazard nu are nicio legătură cu faptul că Real Madrid nu poate conta pe şase jucători din cauza focarului de Covid-19 apărut în cadrul clubului.

"Hazard nu va fi titular pentru că ceilalţi jucători nu sunt disponibili. El a lucrat bine şi nu şi-a schimbat mentalitatea. A rămas motivat, s-a antrenat cum trebuie şi merită să joace", a declarat antrenorul italian în cursul unei conferinţe de presă.

Marco Asensio şi Rodrygo se numără printre cei şase jucători din prima echipă a lui Real Madrid testaţi pozitiv la Covid-19 în cursul acestei săptămâni, alături de Gareth Bale, Luka Modric, Marcelo şi Andrei Lunin.

Croatul Luka Modric, care a fost testat pozitiv miercuri, a ieşit negativ la testul de vineri, însă va rămâne în carantină până când nu va mai prezenta simptome.

"Modric este puţin obosit, a avut febră şi nu va juca. Va trebui să evaluăm în continuare situaţia sa", a explicat Ancelotti, al cărui fiu, Davide, care îi este secund la Real, se află la rândul său în izolare la domiciliu, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19, alături de cei şase fotbalişti.

Antrenorul lui Real Madrid a mai precizat că golgheterul francez Karim Benzema, care s-a confruntat cu o problemă musculară la piciorul stâng, "se simte foarte bine şi va juca" duminică în meciul cu Cadiz, echipă care a obţinut doar două victorii de la debutul acestui sezon.

Real Madrid este liderul clasamentului din La Liga, cu un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului secund, Sevilla FC, care are însă un joc mai puţin disputat.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina