Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Espanyol Barcelona, ultima clasată din campionatul de fotbal al Spaniei, şi-a concediat al treilea antrenor în acest sezon şi l-a înlocuit cu directorul sportiv actual "Rufete" pentru a încerca să asigure menţinerea în Primera Division, a anunţat, sâmbătă, clubul, citat de AFP.

"RCD Espanyol Barcelona informează că Abelardo Fernandez a fost demis de responsabilităţile sale ca antrenor al primei echipe masculine. Clubul a luat această decizie ţinând cont de randamentul sportiv al echipei şi de dorinţa clară de a se menţine în La Liga", a scris Espanyol într-un comunicat dat publicităţii, în ajunul meciului cu liderul Real Madrid (duminică).

"Ceilalţi membri ai staff-ului Tomas Hervas şi Inaki Tejada au fost, de asemenea, demişi din funcţiile lor", a adăugat clubul catalan, care a concediat al treilea său antrenor din acest sezon, după David Gallego (august - octombrie 2019) şi Pablo Machin (octombrie - decembrie 2019).

Abelardo preluase echipa în decembrie 2019 şi a condus-o 17 meciuri, în care a obţinut doar 14 pct în 13 etape, cu un bilanţ de cinci victorii, cinci egaluri şi şapte înfrângeri.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski