Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Espanyol Barcelona, ultima clasată din campionatul de fotbal al Spaniei, şi-a concediat al treilea antrenor în acest sezon şi l-a înlocuit cu directorul sportiv actual "Rufete" pentru a încerca să asigure menţinerea în Primera Division, a anunţat, sâmbătă, clubul, citat de AFP.

"RCD Espanyol Barcelona informează că Abelardo Fernandez a fost demis de responsabilităţile sale ca antrenor al primei echipe masculine. Clubul a luat această decizie ţinând cont de randamentul sportiv al echipei şi de dorinţa clară de a se menţine în La Liga", a scris Espanyol într-un comunicat dat publicităţii, în ajunul meciului cu liderul Real Madrid (duminică).

"Ceilalţi membri ai staff-ului Tomas Hervas şi Inaki Tejada au fost, de asemenea, demişi din funcţiile lor", a adăugat clubul catalan, care a concediat al treilea său antrenor din acest sezon, după David Gallego (august - octombrie 2019) şi Pablo Machin (octombrie - decembrie 2019).

Abelardo preluase echipa în decembrie 2019 şi a condus-o 17 meciuri, în care a obţinut doar 14 pct în 13 etape, cu un bilanţ de cinci victorii, cinci egaluri şi şapte înfrângeri.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia