Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Fotbal: Espanyol Barcelona şi-a concediat al treilea antrenor din acest sezon

Espanyol Barcelona, ultima clasată din campionatul de fotbal al Spaniei, şi-a concediat al treilea antrenor în acest sezon şi l-a înlocuit cu directorul sportiv actual "Rufete" pentru a încerca să asigure menţinerea în Primera Division, a anunţat, sâmbătă, clubul, citat de AFP.

"RCD Espanyol Barcelona informează că Abelardo Fernandez a fost demis de responsabilităţile sale ca antrenor al primei echipe masculine. Clubul a luat această decizie ţinând cont de randamentul sportiv al echipei şi de dorinţa clară de a se menţine în La Liga", a scris Espanyol într-un comunicat dat publicităţii, în ajunul meciului cu liderul Real Madrid (duminică).

"Ceilalţi membri ai staff-ului Tomas Hervas şi Inaki Tejada au fost, de asemenea, demişi din funcţiile lor", a adăugat clubul catalan, care a concediat al treilea său antrenor din acest sezon, după David Gallego (august - octombrie 2019) şi Pablo Machin (octombrie - decembrie 2019).

Abelardo preluase echipa în decembrie 2019 şi a condus-o 17 meciuri, în care a obţinut doar 14 pct în 13 etape, cu un bilanţ de cinci victorii, cinci egaluri şi şapte înfrângeri.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

5 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...