Fotbal: FC Barcelona, victorie categorică cu Osasuna, în La Liga

Fotbal: FC Barcelona, victorie categorică cu Osasuna, în La Liga

FC Barcelona a câştigat de o manieră categorică, 4-0, partida de duminică seara, din La Liga, cu Osasuna, de pe Camp Nou, contând pentru etapa a 11-a.

Martin Braithwhite (29), Antoine Griezmann (42), Philippe Coutinho (57) şi Leo Messi (73) au marcat golurile catalanilor care au urcat pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte, la 9 puncte de liderul Real Sociedad.

Getafe şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate, 1-1, pe Estadio ''Coliseum Alfonso Perez''. Asier Villalibre a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 9, însă gazdele au egalat şi au stabilit astfel scorul final prin Angel Luis Diaz (75).

Aşa cum se ştie, Real Madrid a fost învinsă sâmbătă seara de Alaves, chiar pe teren propriu, cu scorul de 2-1, ratând şansa de a urca pe podium.

Lucas Perez a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 5, din penalty, pentru ca Joselu să îl majoreze după pauză, în minutul 49. Golul madrilenilor a venit în finalul partidei, în minutul 86, autor fiind Casemiro.

Madrilenii, care au înregistrat astfel cea de-a treia înfrângere a sezonului intern, rămân pe locul 4 în clasament, cu 17 puncte, la 2 puncte în urma lui Villarreal, care se află pe 3, cu 19 puncte.

Alaves este pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

În schimb, concitadina şi rivala lui Real, Atletico Madrid, s-a impus cu 1-0 la Valencia ( autogol Toni Lato, min. 79) şi este pe locul 2 în clasament, cu 23 puncte, la fel ca liderul Real Sociedad, care va juca duminică seara contra lui Villarreal.

În alte două partide ale etapei jucate sâmbătă seara, Elche şi Cadiz au terminat la egalitate, 1-1, iar Sevilla FC a învins în deplasare, cu 1-0, pe Huesca.

Vineri s-a disputat Valladolid - Levante încheiat 1-1.

Restul partidelor vor avea loc duminică seara şi luni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria