Fotbal: FC U Craiova 1948 s-a desprins în fruntea Ligii a II-a, după 4-2 cu CS Mioveni

Fotbal: FC U Craiova 1948 s-a desprins în fruntea Ligii a II-a, după 4-2 cu CS Mioveni

FC U Craiova 1948 a făcut un pas important spre eşalonul de elită, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-2 (0-1), vineri seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul foarte rapid, prin Ştefan Blănaru (2), însă ultima jumătate de oră a partidei a fost una intensă, cu cinci goluri marcate.

Gazdele au înscris de trei ori în mai puţin de zece minute, prin Andrea Compagno (59), Radu Negru (62), din pasa atacantului italian, după o poziţie suspectă de ofsaid, şi prin tânărul Alexandru Blidar (68). CS Mioveni a redus din diferenţă prin fundaşul brazilian Guilherme Garutti (74), după un ofsaid uriaş. Ultimul gol al meciului a fost înscris de Dragoş Albu (90+4), dintr-un penalty obţinut de Nicuşor Raicea (faultat de Alexandru Iacob).

În alt meci jucat vineri, ASU Politehnica Timişoara a obţinut prima sa victorie din play-off, 2-1 cu AFC Dunărea 2005 Călăraşi, printr-un gol reuşit de spaniolul Jose Casado (90+3).

Sâmbătă e programat ultimul meci al etapei, Fotbal Club Rapid - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (CNAF Mogoşoaia, 20:00).

Clasament:
1. FC U Craiova 1948 49 puncte
2. FC Rapid 43 puncte
3. CS Mioveni 42 puncte
4. Dunărea Călăraşi 39 puncte
5. FK Csikszereda 36 puncte
6. ASU Poli Timişoara 36 puncte
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) CS Mioveni/ facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...