Fotbal: FC Viitorul şi FC Hermannstadt joacă doar cu declaraţii pe proprie răspundere, din cauza carantinei

Fotbal: FC Viitorul şi FC Hermannstadt joacă doar cu declaraţii pe proprie răspundere, din cauza carantinei

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că membrii loturilor echipelor FC Viitorul şi FC Hermannstadt vor avea nevoie de declaraţii pe proprie răspundere şi de la angajatori pentru a putea disputa meciurile cu Academica Clinceni, respectiv FC Hermannstadt, Clinceni şi Sibiu aflându-se în carantină din cauza pandemiei de COVID-19.

"Localitatea Clinceni intră în carantină, dar nu va fi o problemă, s-a discutat cu autorităţile oraşului, se va disputa partida. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Hermannstadt, pentru că ei vor trebui să părăsească Sibiul, aflat, de asemenea, în carantină. Va fi nevoie de declaraţii pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc şi aşa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale şi au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicţii. Dacă vor apărea modificări, vom anunţa'', a declarat Justin Ştefan pentru AGERPRES.

Autorităţile au instituit carantina în localităţile Sibiu şi Clinceni din cauza ratelor mari de infectare cu noul coronavirus. Conform protocoalelor impuse de autorităţi, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere.

Partida Academica Clinceni - FC Viitorul, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, iar meciul meciul FC Hermannstadt - Astra Giurgiu este programat duminică, de la ora 17:00, la Mediaş. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!