Fotbal: FCSB, amendat cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: FCSB, amendat cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul FCSB a fost amendat cu suma de 5.000 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în urma incidentelor petrecute la meciul cu FC Viitorul (2-1), desfăşurat duminică pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din faza play-off a Ligii I.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost sancţionat cu avertisment şi o penalitate sportivă de 1.000 de lei, precizează site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

În altă speţă, Balasz Kamsulik, fizioterapeut al echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a fost suspendat patru jocuri şi a fost amendat cu 4.500 de lei, după ce a fost eliminat la partida cu Concordia Chiajna. Totodată fotbalistul portughez Filipe Viloco De Oliveira (Sepsi OSK) a fost suspendat un joc şi a primit o penalizare sportivă de 740 de lei.

Cazul antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, eliminat la meciul cu CSM Poli Iaşi (2-1) a fost amânat pentru data de 21 martie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”