Fotbal: FCSB anunţă că patru jucători au fost testaţi pozitiv la coronavirus

Fotbal: FCSB anunţă că patru jucători au fost testaţi pozitiv la coronavirus

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, vineri, că patru jucători din lotul său au fost testaţi pozitiv la coronavirus, în cadrul ultimei testări COVID-19.

''Astfel, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare. Menţionăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului'', se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, afirmase vineri că au fost testaţi pozitiv la coronavirus doi jucători de la FCSB, precum şi alte două persoane din cadrul clubului.

De la reluarea meciurilor de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu) şi a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Săptămâna aceasta s-au mai înregistrat un caz pozitiv la clubul UTA Arad (Liga I) şi unul la Turris Turnu Măgurele (Liga a II-a).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…