Fotbal: Finala Cupei României se va disputa pe Arena Naţională în 27 mai

Fotbal: Finala Cupei României se va disputa pe Arena Naţională în 27 mai

Finala Cupei României, ediţia 2017-2018, se va disputa pe Arena Naţională din Capitală la 27 mai, conform deciziei luate luni de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

"Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai la Bucureşti, pe Arena Naţională. Am considerat că nu ar fi corect în spiritul competiţiei ca finala să aibă loc pe stadionul uneia dintre semifinaliste. Dacă decizia era luată la începutul sezonului nu s-ar mai fi dat naştere interpretărilor", a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Finalistele Cupei României se vor afla după disputarea returului semifinalelor, care sunt programate în această săptămână: 9 mai FC Botoşani - CS U Craiova (în tur 1-5), 10 mai Gaz Metan Mediaş - AFC Hermannstadt (în tur 0-1).

Tot în 27 mai pe Arena Naţională se va disputa şi finala Cupei României Elite 2018, la categoria de vârstă Under 19, în deschiderea finalei de seniori, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

De asemenea, în cadrul şedinţei de luni a Comitetului Executiv s-a decis ca Supercupa României să se dispute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în luna iulie, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Barajul pentru promovarea în Liga I se va desfăşura în două manşe, 9 şi 13 iunie. Echipele participante la baraj sunt ocupanta locului 12 din Liga I şi echipa clasată pe poziţia a treia în Liga 2. Ordinea disputării partidelor va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Comitetul Executiv a decis ca ediţia 2018-2019 să înceapă în 21 iulie 2018 şi să se încheie în 2 iunie 2019.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!