Fotbal: Finala Ligii Campionilor - ''Noi suntem mai buni ca Juventus'', afirmă Ronaldo (Real Madrid)

Fotbal: Finala Ligii Campionilor - ''Noi suntem mai buni ca Juventus'', afirmă Ronaldo (Real Madrid)

''După părerea mea, noi suntem mai buni ca ei'', a declarat atacantul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, referitor la adversarii de la Juventus Torino, din finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă seara la Cardiff (Țara Galilor).

''Trebuie să intrăm în meci cu umilință, dar nu prea multă, pentru că trebuie să ne demonstrăm atitudinea bună și caracterul nostru'', a spus atacantul portughez pe canalul TV al clubului madrilen.

''Trebuie să le arătăm cine este cel mai bun. Și, după părerea mea, noi suntem mai buni ca ei. Însă trebuie să le demonstrăm asta, pentru că știm că Juve este o echipă excelentă'', a adăugat Ronaldo.

Ronaldo a subliniat că Real abordează această finală în formă maximă după ce a cucerit la mijlocul lunii mai titlul de campioană a Spaniei, adăugând că clubul madrilen ar putea intra în istorie devenind prima echipă care își păstrează titlul european în era modernă a Ligii Campionilor (după 1992).

''Echipa este într-o perioadă bună și trebuie să profităm. Vrem să câștigăm această Ligă și acest lucru ne-a motivat mult. Acum știm că avem o ocazie unică să facem acest record. Vrem să fim prima echipă care se impune doi ani la rând. Ne aflăm într-o perioadă extraordinară și sâmbătă va fi o seară frumoasă'', a spus Ronaldo.

''Am senzația că vom face un meci bun și că vom câștiga'', a ținut să precizeze cvadruplul câștigător al Balonului de Aur.

Cu titlu personal, portughezul a repetat că abordează acest final de sezon mult mai proaspăt decât de obicei, grație politicii antrenorului său Zinedine Zidane, care l-a menajat mai mult în cursul anului.

''Este poate perioada în care mă simt cel mai bine din punct de vedere fizic. Sezoanele precedente abordam finala puțin obosit pentru că jucam mai mult. De această dată, a fost puțin diferit grație acestei gestionări (...) A fost o gestionare inteligentă din partea lui Zizou'', a conchis atacantul portughez.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa