Fotbal: Florinel Coman - Este o înfrângere foarte dureroasă, s-a văzut diferenţa dintre noi şi Spania

Fotbal: Florinel Coman - Este o înfrângere foarte dureroasă, s-a văzut diferenţa dintre noi şi Spania

Fotbalistul echipei naţionale a României, Florinel Coman, a declarat, luni noaptea, că înfrângerea cu 5-0 suferită la Madrid în faţa Spaniei, în ultimul meci al preliminariilor EURO 2020, este una foarte dureroasă şi că diferenţa dintre cele două formaţii a fost evidentă.

"Este o înfrângere foarte dureroasă împotriva unei echipe extrem de bune. A fost un meci dificil, din păcate nu am reuşit să marcăm măcar un gol. Asta este situaţia, trebuie să fim bărbaţi şi să ne asumăm înfrângerea şi să mergem mai departe. S-a văzut diferenţa dintre noi şi Spania. Ei joacă la un alt nivel în campionatul lor. M-am simţit foarte bine pe teren, am alergat foarte mult după minge. A fost un antrenament defensiv. Ce pot să spun... nu suntem singurii care vin aici şi nu au ocazii. Spania e o echipă foarte mare, cred că cea mai bună din lume. Nu cred că ar trebui să ne pară chiar foarte rău că nu am făcut faţă.... Ei au jucători care joacă la cele mai mari cluburi din lume", a spus jucătorul la postul Pro Tv.

Coman speră totuşi ca prima reprezentativă să obţină calificarea la EURO 2020 prin barajul Ligii Naţiunilor: "Cred că avem şanse la baraj. Trebuie să ne jucăm şansa, acum vom vedea ce se va întâmpla în luna martie".

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

La finalul întâlnirii, selecţionerul Cosmin Contra, al cărui contract cu Federaţia Română de Fotbal a expirat o dată cu finalul preliminariilor EURO 2020, a anunţat că nu va mai continua la conducerea tehnică a primei reprezentative.

România ratase calificarea la EURO 2020 prin intermediul preliminariilor continentale încă de vineri când a fost învinsă de Suedia cu scorul de 2-0 (2-0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în penultimul meci.

"Tricolorii" păstrează şanse de calificare la turneul final de anul viitor prin intermediul barajului Ligii Naţiunilor. România îşi va afla vineri adversara din primul tur al barajului.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție