Fotbal: Frank Lampard, concediat din postul de antrenor al echipei Chelsea Londra (oficial)

Fotbal: Frank Lampard, concediat din postul de antrenor al echipei Chelsea Londra (oficial)

Echipa engleză de fotbal Chelsea Londra l-a concediat pe antrenorul Frank Lampard după o cinci înfrângeri suferite în opt meciuri de campionat, în urma cărora gruparea de pe Stamford Bridge a coborât pe poziţia a noua în clasament, a anunţat luni clubul din Premier League, citat de Ruters.

"A fost o decizie dificilă pentru club, în special pentru că am o relaţie personală excelentă cu Frank şi am cel mai mare respect faţă de el", a precizat patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, într-un comunicat.

"Este un om de mare integritate şi are cea mai înaltă etică a muncii. Cu toate acestea, în circumstanţele actuale, considerăm este cel mai bine să schimbăm antrenorii", a adăugat omul de afaceri rus.

Lampard, care a condus-o pe Chelsea până în finala Cupei Angliei şi în Top 4 din Premier League în 2019-2020, la primul său sezon ca antrenor al londonezilor, nu a reuşit să îmbunătăţească nivelul echipei, în ciuda investiţiilor de peste 250 milioane de lire sterline în achiziţionarea de noi jucători.

Plecarea sa are loc la mai puţin de 24 de ore după ce Chelsea a învins-o pe Luton Town (3-1) în şaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei.

Conform presei britanice, principalul favorit la succesiunea lui Frank Lampard este germanul Thomas Tuchel, demis la finele lunii decembrie de la conducerea tehnică a formaţiei franceze Paris Saint-Germain.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /