Fotbal: Glasgow Rangers, aproape de transferul definitiv al lui Ianis Hagi

Fotbal: Glasgow Rangers, aproape de transferul definitiv al lui Ianis Hagi

Clubul scoţian de fotbal Glasgow Rangers este tot mai aproape de un transfer definitiv al românului Ianis Hagi, care a fost cedat în iarnă sub formă de împrumut de gruparea belgiană Genk, potrivit presei engleze.

Vicecampioana Scoţiei ar urma să activeze în perioada următoare clauza de 4,5 milioane de lire sterline din contractul cu Genk, conform portalului goal.com.

Aceste veşti vin după ce presa a relatat că Real Madrid şi Lazio sunt interesate de mijlocaşul ofensiv de 21 de ani, care a impresionat în cele 12 partide jucate pentru echipa de pe Ibrox Stadium.

Rangers a demarat procedurile în această perioadă de suspendare a competiţiilor pentru Hagi jr, un jucător foarte apreciat de antrenorul Steven Gerrard şi echipa sa tehnică. Hagi are deja 10 selecţii la naţionala României şi se potriveşte cu viziunea fostului internaţional englez de a construi o echipă capabilă să câştige titlul în Scottish Premier League.

Suma de 4,5 milioane de lire reprezintă mult pentru Rangers, urmând ca Ianis Hagi să intre în primele cele mai scumpe zece transferuri din istoria clubului.

Cel mai important moment al lui Ianis Hagi la Rangers a fost dubla pe care a reuşit-o în meciul de la Glasgow cu Sporting Braga, aducând victoria echipei scoţiene cu scorul de 3-2, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Rangers s-a impus cu 1-0 şi în deplasare, după o pasă de gol a lui Hagi, care, însă, a ratat un penalty în Portugalia.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...