Fotbal: Hagi - Arbitrajul video este un lucru bun, i se dă posibilitatea centralului să își schimbe decizia

Fotbal: Hagi - Arbitrajul video este un lucru bun, i se dă posibilitatea centralului să își schimbe decizia

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, că arbitrajul video, care va fi implementat din sezonul viitor în Liga I, este un lucru pozitiv deoarece în acest fel i se dă posibilitatea centralului să își schimbe decizia în cazul unei greșeli.

"Din punctul meu de vedere este bine că se va implementa arbitrajul video. Așa dăm posibilitatea arbitrului să revadă faza la o altă viteză, chiar dacă inițial o vede într-un fel. I se dă astfel posibilitatea să își schimbe decizia sau nu. Așa că arbitrajul video este un lucru bun", a spus Hagi.

Prezent la lansarea proiectului "Joacă pentru viață", care are ca scop principal dezvoltarea abilităților fundamentale de mișcare ale copiilor din România cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, Hagi a menționat că multinaționalele din România ar trebui să investească în sport.

"Eu dacă aș avea forță, aș crea o lege să angrenez (n.r — în sport) toate multinaționalele care produc foarte mulți bani în România. Atunci ar fi simplu, ca toate aceste multinaționale să susțină financiar sportul, care e un segment social de o mare importanță în România. Înainte de '90 sportul era o prioritate la noi, dar după aceea nu a mai fost. Sper ca într-o bună zi să redevină o prioritate, iar sportul să se practice peste tot în România. A fost plăcerea mea de a investi în tineri la Viitorul, să le dau șanse copiilor să ajungă acolo unde își doresc. Le-am creat condiții foarte bune pentru a nu se simți inferior tinerilor din Spania sau Italia. Iar în timp, lucrurile se văd. Acum sunt bucuros că avem o fabrică și producem fotbaliști", a adăugat Gheorghe Hagi.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Adrian Drăguț, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...