Fotbal: Hagi susține că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a echipei FC Viitorul

Fotbal: Hagi susține că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a echipei FC Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a formației din Ovidiu.

"Având în vedere că în ultima perioadă au apărut tot mai des, în mass-media, informații și speculații cu privire la plecarea mea de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul, vreau să informez suporterii, mass-media și întreaga opinie publică din România că nu se pune deloc problema de așa ceva. Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc în Play-Off-ul Ligii I și orice energie se îndreaptă doar spre acest obiectiv. Orice informație apărută în mass-media sau comentarii ale unor terți despre plecarea mea de la club în acest moment sunt doar pure speculații și sunt neadevărate. Sper că am fost suficient de explicit pentru ca toată lumea să înțeleagă cum stau cu adevărat lucrurile", a afirmat tehnicianul.

La 13 februarie, întrebat într-o conferință de presă dacă se gândește să plece la FC Viitorul dacă va câștiga titlul, Gheorghe Hagi a răspuns afirmativ. "Eu am oferte, înseamnă că sunt bun. Poate plec și dacă nu îl iau (n.r. — titlul)", a afirmat atunci antrenorul liderului din Liga I.

Gheorghe Hagi a fost ofertat în vara anului trecut de gruparea rusă Rubin Kazan, însă a refuzat, preferând să continue la conducerea tehnică a echipei pe care o finanțează.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Camionagiu român jefuit, răpit şi torturat de „Îngerul Dulce”