Fotbal: Hagi susține că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a echipei FC Viitorul

Fotbal: Hagi susține că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a echipei FC Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunțat, marți, într-un comunicat de presă, că nu se pune problema să renunțe la conducerea tehnică a formației din Ovidiu.

"Având în vedere că în ultima perioadă au apărut tot mai des, în mass-media, informații și speculații cu privire la plecarea mea de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul, vreau să informez suporterii, mass-media și întreaga opinie publică din România că nu se pune deloc problema de așa ceva. Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc în Play-Off-ul Ligii I și orice energie se îndreaptă doar spre acest obiectiv. Orice informație apărută în mass-media sau comentarii ale unor terți despre plecarea mea de la club în acest moment sunt doar pure speculații și sunt neadevărate. Sper că am fost suficient de explicit pentru ca toată lumea să înțeleagă cum stau cu adevărat lucrurile", a afirmat tehnicianul.

La 13 februarie, întrebat într-o conferință de presă dacă se gândește să plece la FC Viitorul dacă va câștiga titlul, Gheorghe Hagi a răspuns afirmativ. "Eu am oferte, înseamnă că sunt bun. Poate plec și dacă nu îl iau (n.r. — titlul)", a afirmat atunci antrenorul liderului din Liga I.

Gheorghe Hagi a fost ofertat în vara anului trecut de gruparea rusă Rubin Kazan, însă a refuzat, preferând să continue la conducerea tehnică a echipei pe care o finanțează.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...