Fotbal: Helmuth Duckadam susține că FCSB va fi campioană dacă va câștiga partidele cu CFR Cluj și FC Viitorul

Fotbal: Helmuth Duckadam susține că FCSB va fi campioană dacă va câștiga partidele cu CFR Cluj și FC Viitorul

Directorul de imagine al clubului de fotbal FCSB (fostă FC Steaua), Helmuth Duckadam, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că formația condusă de Laurențiu Reghecampf va fi campioană dacă va reuși să câștige următoarele două partide din play-off-ul Ligii I, cele cu CFR Cluj și FC Viitorul.

"Nu m-am interesat de cota Stelei (n.r. — FCSB) pentru câștigarea titlului pentru că la un moment dat nu o vedeam favorită. Însă după ultimele rezultate și văzând jocul celorlalte echipe din play-off, consider că Steaua poate să câștige titlul de campioană dacă va obține victorii în următoarele două meciuri. Ultimele partide au arătat că Steaua are o pregătire fizică foarte bună. Cred că la ora actuală Steaua urcă în formă, iar celelalte echipe scad. Poate și presiunea pe celelalte echipe este mult prea mare. Dar, repet, dacă Steaua câștigă partidele cu CFR și FC Viitorul este campioană", a spus el.

Oficialul este de părere că titlul se va decide între FCSB și FC Viitorul: "Altă echipă în afară de Steaua și Viitorul nu cred că mai are șanse la titlu. Dinamo visează doar la locul doi, dar diferența este mare. Și cred că Viitorul nu va scăpa locul doi, iar pe undeva consider că îl merită. Toată lumea își dorește locul doi pentru că duce în Liga Campionilor și sumele de bani de acolo sunt importante".

FC Viitorul are jucători talentați însă lipsiți de experiență, iar acest lucru va conta în lupta pentru titlul, susține Helmuth Duckadam. "Putem să ne uităm și la ce s-a întâmplat anul trecut în play-off. La FC Viitorul sunt jucători talentați, dar tineri, care la o anumită presiune cedează. S-a văzut și la Craiova, joacă foarte bine o repriză, își creează ocazii, dar după aceea intră într-o anumită panică, să zic așa, îi depășește practic miza jocului", a afirmat directorul de imagine al FCSB.

Fostul portar al echipei Steaua a declarat că dacă ar fi pariat cineva pe faptul că el va apăra patru penalty-uri în finala cu Barcelona din 1986, sigur s-ar fi îmbogățit. "Nu puteam să pariez în '86, dar aș fi pariat că apăr, nu patru, dar două penalty-uri. Cota ar fi fost cred uriașă, cine poate să anticipeze apărarea a patru penalty-uri? Dacă cineva avea curaj să parieze pe așa ceva în finala de atunci ar fi câștigat mulți-mulți bani", a adăugat el.

Helmuth Duckadam a semnat un parteneriat prin care și-a asociat imaginea cu o casă de pariuri în cadrul unei campanii intitulată "Finalele Campionilor", care se va desfășura până la sfârșitul acestui sezon.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...