Fotbal: Ianis Hagi - Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat

Fotbal: Ianis Hagi - Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat

"Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat", a declarat fotbalistul român Ianis Hagi, ce a marcat la prima atingere a balonului la debutul său la Racing Genk, înscriind golul victoriei în meciul de vineri cu Kortrijk (2-1).

"E superb să pot marca imediat după ce am intrat. Le mulţumesc coechipierilor, sunt numai două săptămâni de când am venit, dar este deja ca o familie. Visul meu este să joc cât mai multe meciuri şi să-mi ajut cât mai mult coechipierii, va fi sarcina mea ca număr 10, ştiu asta", a afirmat Hagi, citat de site-ul walfoot.be.

"Fizic stau mai prost decât coechipierii mei, dar muncesc mult ca să fiu în formă cât mai repede. Voi avea nevoie de timp, deoarece campionatul Belgiei e de nivel ridicat", a spus Hagi, ce a înscris la două minute după introducerea sa pe teren în minutul 74.

Mijlocaşul a avut o vacanţă mai lungă după ce a participat cu naţionala României la Campionatul European de tineret.

Debutul său reuşit la Genk a avut loc în faţa familiei sale, mai ales a tatălui său, Gheorghe, prezent pe Luminus Arena.

"E foarte drăguţ că au venit aici, sper să vor veni des şi că voi putea să-i fac să fie mândri. Fanii mi-au scandat numele, e superb. Vreau să muncesc mult ca să fie mândri", a spus tânărul jucător.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...