Fotbal: Kieran Trippier (Tottenham) urmează să semneze pentru Atletico Madrid (presă)

Fotbal: Kieran Trippier (Tottenham) urmează să semneze pentru Atletico Madrid (presă)

Fundaşul englez Kieran Trippier, de la echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur, este aproape de un transfer la Atletico Madrid, relatează presa din Spania şi Marea Britanie.

Trippier, 28 ani, a ajuns la Madrid pentru a face vizita medicală, susţine Daily Telegraph, care evaluează transferul la 22 milioane euro.

Atletico Madrid, după ce a eşuat în transferul fundaşului dreapta Nelson Semedo de la Barcelona, s-a orientat către internaţionalul englez Kieran Trippier, de la vicecampioana Europei, iar negocierile sunt aproape de final, relatează Marca.

Prezent în finala Ligii Campionilor, Trippier a făcut parte şi din echipa Angliei, care anul trecut a atins semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, marcând un gol din lovitură liberă în meciul cu Croaţia (1-2).

Marca relatează şi că Atletico Madrid este aproape să-l transfere şi pe fundaşul spaniol Mario Hermoso de la Espanyol.

Atletico are nevoie de întăriri în compartimentul defensiv după plecarea lui Diego Godin, Filipe Luis, Juanfran şi Lucas Hernandez, ultimul vândut la Bayern Munchen pentru 80 milioane euro.

Echipa lui Diego Simeone i-a adus deja pe fundaşul stânga Renan Lodi (Athletico Paranaense) şi pe fundaşul central Felipe, de la FC Porto. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?