Fotbal: Laurențiu Reghecampf - Postul meu nu este în pericol

Fotbal: Laurențiu Reghecampf - Postul meu nu este în pericol

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal FC Steaua București, a declarat marți după-amiază că postul lui nu este în pericol și că el dorește pentru jucătorii săi o calificare în finala Cupei Ligii, după confruntarea cu Dinamo București.

''Postul meu nu este în pericol. Nimeni nu poate interveni între mine, MM (Mihai Stoica — n.r.) și patronul Stelei. Dorim atât să ne calificăm în finala Cupei Ligii, cât și să învingem pe Dinamo București'', a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă care a avut loc la noua bază sportivă FC Steaua București, din Șoseaua Berceni nr. 106.

În continuare, el a precizat în fața gazetarilor: ''Pentru noi urmează un meci important, mai ales pentru palmaresul pe care dorim să îl avem în meciurile directe cu formația Dinamo București. În partida tur, a fost un rezultat usturător, care ne-a dat mari bătăi de cap''.

În legătură cu recentele critici formulate de patronul său Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf a menționat: ''Cu patronul vorbesc în fiecare zi. Este bine că a avut această reacție, deoarece noi am avut un meci mai slab la Mediaș. Începând cu jocurile din play-off, jucătorii noi vor fi însă ceva mai bine integrați în echipă. Să nu uităm numărul mare de jucători noi ce trebuie să facă față la Steaua, după ce s-a vândut o echipă întreagă''.

Steaua întâlnește, miercuri, de la ora 20,00, pe Arena Națională din Capitală, formația Dinamo, într-o partidă contând pentru manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii. În tur, în partida considerată pe teren propriu, Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1.

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…