Fotbal: Leicester City a învins-o pe Liverpool şi a urcat pe locul 2 în Premier League

Fotbal: Leicester City a învins-o pe Liverpool şi a urcat pe locul 2 în Premier League

Leicester City a învins-o sâmbătă pe Liverpool cu scorul de 3-1 în primul meci al etapei a 24-a din Premier League şi a urcat pe locul 2 în clasament.

Pe King Power Stadium, după o primă repriză albă, ''cormoranii'' au deschis scorul în minutul 67 prin Mohamed Salah, însă gazdele au revenit în joc şi au restabilit egalitatea în minutul 78 prin James Madisson. ''Vulpile'' au preluat apoi controlul meciului şi au mai reuşit alte două goluri, prin Jamie Vardy (81) şi Harvey Barnes (85) stabilind scorul final.

Liverpool, campioana en titre, care suferă de probleme serioase în defensivă ca urmare a accidentărilor, a ajuns la a şasea înfrângere în campionat, fiind momentan pe locul 4, cu 40 de puncte, loc pe care-l poate însă pierde în funcţie de rezultatele din celelalte meciuri.

Leicester City în schimb, cu 46 puncte, a urcat provizoriu pe poziţia secundă a ierarhiei, la 4 puncte de liderul Manchester City care va avea o întâlnire ''de foc'' sâmbătă seara, cu Tottenham.

Restul partidelor etapei se vor disputa în această seară, duminică şi luni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”