Fotbal: Ludogoreţ Razgrad, campioană a Bulgariei pentru al nouălea an consecutiv

Fotbal: Ludogoreţ Razgrad, campioană a Bulgariei pentru al nouălea an consecutiv

Echipa Ludogoreţ Razgrad, la care evoluează fotbaliştii români Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore, a cucerit pentru al nouălea an consecutiv titlul de campioană a Bulgariei, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Ludogoreţ, pregătită de cehul Pavel Vrba, şi-a asigurat titlul graţie victoriei cu 2-1 înregistrate pe teren propriu în faţa formaţiei Beroe Stara Zagora, duminică, în prima etapă a play-off-ului.

Oaspeţii au deschis scorul prin Alioune Fall (28), însă Ludogoreţ a întors rezultatul după într-un interval de doar două minute, graţie reuşitelor lui Cauly (60) şi Mavis Tchibota (62). Grigore a fost titular în acest joc, Keşeru a intrat în teren după pauză (53), în timp ce Moţi a rămas pe banca de rezerve până la final.

Gruparea din Razgrad a acumulat 65 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului secund în clasament, ŢSKA Sofia (51 puncte).

Cu această ocazie, Ludogoreţ a egalat recordul clubului CDNA, actuala ŢSKA Sofia, care a câştigat timp de nouă sezoane la rând titlul de campioană a Bulgariei, între 1954 şi 1962.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa foto: PFC Ludogorets 1945 /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…