Fotbal: Maxim a dat semnalul revenirii echipei antrenate de Şumudică în meciul cu Konyaspor

Fotbal: Maxim a dat semnalul revenirii echipei antrenate de Şumudică în meciul cu Konyaspor

Gazişehir Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, a obţinut o victorie dramatică, 3-1 cu Konyaspor, joi seara, pe teren propriu, în urma unei reveniri de senzaţie pe finalul meciului, al cărei semnal a fost dat de internaţionalul Alexandru Maxim.

Oaspeţii au deschis scorul prin bosniacul Deni Milosevic (13), dar Gazişehir a întors scorul în ultimele minute ale partidei. Maxim a restabilit egalitatea din penalty (87), iar Furkan Soyalp (89) a adus gazdele în avantaj din centrarea lui Junior Morais (ex-Astra, Steaua), ultimul gol fiind semnat de polonezul Bartlomiej Pawlowski (90+9), într-un meci prelungit cu mai mult de zece minute.

Maxim, schimbat cu Raman Chibsah (90+4), a ajuns la 5 goluri marcate în 12 partide pentru Gazişehir. Fundaşul român Alin Toşca a fost integralist la gazde (a 31-a prezenţă), ca şi Junior Morais.

În schimb, Kayserispor, echipa românilor Silviu Lung jr şi Cristian Săpunaru, a pierdut incredibil un meci în care conducea cu 2-1 în min. 87.

Rizespor a deschis scorul prin Braian Samudio (11), dar formaţia din Kayseri a egalat din lovitură liberă, prin Diego Angelo (32), iar ucraineanul Artem Kraveţ (87 - penalty) i-a adus pe oaspeţi în avantaj. Kayserispor, rămasă în zece din min. 75, când a fost eliminat Gustavo Campanharo, a primit două goluri în minutele adiţionale, marcate de ucraineanul Denis Garmaş (90+2) şi de portughezul Fernandes (90+3), din centrarea lui Fernando Boldrin (ex-Astra, Steaua).

Lung şi Săpunaru au jucat tot meciul la oaspeţi.

Clasament:
1. Istanbul Başakşehir FK 66 puncte
2. Trabzonspor 62
3. Sivasspor 54
4. Beşiktaş 53
5. Galatasaray 52
6. Alanyaspor 51
7. Fenerbahce 50
8. Gazişehir Gaziantep FK 41
...
16. Kayserispor 31
17. Atiker Konyaspor 30
18. MKE Ankaragucu 26
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...