Fotbal: Meciul naţionalei României cu Islanda va fi condus de o brigadă de arbitri din Slovenia

Fotbal: Meciul naţionalei României cu Islanda va fi condus de o brigadă de arbitri din Slovenia

Meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Islanda, din barajul de calificare la Campionatul European de anul viitor, va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia condusă de Damir Skomina, informează, marţi, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Jure Praprotnik şi Rober Vukan, în timp ce al patrulea oficial va fi Rade Obrenovic.

La această partidă arbitrii VAR vor fi spaniolul Juan Martinez Munuera şi slovenul Slavko Vincic.

Centralul Damir Skomina (44 ani) a mai arbitrat echipa naţională a României în întâlnirea cu Polonia (scor 0-3) din 2016, în preliminariile CM 2018.

El a fost al patrulea oficial la EURO 2008 şi a arbitrat semifinala turneului de fotbal la JO 2008, apoi trei meciuri, dintre care un sfert de finală, la EURO 2012 şi Supercupa Europei 2012.

De asemenea, a arbitrat 4 meciuri, dintre care un sfert de finală, la EURO 2016 şi a condus finala Europa League 2017. La Cupa Mondială din 2018 a arbitrat 3 partide, iar în 2019 a condus finala Ligii Campionilor.

Skomina a anulat primul gol prin VAR din istoria Ligii Campionilor (februarie 2019).

Echipa naţională a României întâlneşte la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…