Fotbal: Messi și-a prelungit deja contractul cu FC Barcelona, asigură președintele La Liga

Fotbal: Messi și-a prelungit deja contractul cu FC Barcelona, asigură președintele La Liga

Atacantul argentinian Lionel Messi și-a prelungit deja până în 2021 contractul cu FC Barcelona, a asigurat marți președintele La Liga, Javier Tebas, în timp ce comunicatul estival ezitant al Barcei a creat până acum o îndoială.

''Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona'', a declarat președintele organizatorului campionatului la o întâlnire cu presa. ''Contractele sunt oficiale când ele sunt semnate și nu când se spune că au fost semnate. Eu cred că el a semnat. Dacă nu m-au înșelat, este semnat''.

În iulie, Barcelona a indicat că a ajuns la un acord cu argentinianul în vârstă de 30 de ani, de patru ori câștigător al Balonului de Aur, în vederea prelungirii contractului său până în 2021.

Messi, al cărui contract actual expiră în iunie 2018, încă nu a parafat acest nou contract, ceea a alimentat îngrijorările suporterilor barcelonezi, traumatizați de plecarea inopinată a lui Neymar la Paris Saint-Germain la începutul lunii august.

''Totul este decis și semnat'', a spus totuși pe 5 septembrie președintele Barcei, Josep Bartomeu, într-un interviu acordat cotidianului Sport. ''Există trei contracte. Unul cu Fundația Messi, care este semnat cu președintele Fundației și cu fratele jucătorului. Există un contract de imagine a lui Messi, semnat de tatăl său în calitate de administrator al societății sale, și există contractul de muncă semnat de tatăl lui Leo, care are puterea să o facă''.

''Contractul este semnat, este valabil la data de 30 iunie'', a adăugat Bartomeu, încrezător asupra unei oficializări într-o lună. ''El este auditat deoarece intră în conturile din sezonul trecut (închise la sfârșitul lunii iunie — n.r.). Nu există nicio problemă. Nu mai rămâne decât semnătura protocolară. Noi suntem liniștiți''.

(autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...