Fotbal: Mihai Pintilii şi-a prelungit contractul cu FCSB

Fotbal: Mihai Pintilii şi-a prelungit contractul cu FCSB

Fotbalistul echipei de fotbal FCSB, Mihai Pintilii, şi-a prelungit contractul cu gruparea bucureşteană până la finalul sezonului 2019-2020, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul sportiv Mihai Stoica.

"Mihai Pintilii a semnat acum prelungirea contractului cu FCSB. El un jucător cu experienţă şi are calităţi extraordinare. Poate era mai puţin riscant dacă aşteptam finalul acestui sezon, dar noi ştim că mai poate Pintilii" a spus Stoica.

"Să prelungeşti contractul unui jucător care face 34 de ani anul acesta pentru sezonul 2019-2020 e un gest pe care ar trebui să îl împrumute şi alţi finanţatori de la noi. Oricum, Pintilii rămâne în cadrul clubului şi după aceea. Dar eu cred că ne poate ajuta din teren în continuare, aşa cum o fac Teixeira, Momcilovic şi Morais", a adăugat directorul sportiv.

În vârstă de 33 de ani, Mihai Pintilii mai avea contract cu FCSB până la finalul sezonului 2018-2019. El se află în lot din ianuarie 2016, dar a mai evoluat la gruparea roş-albastră şi în perioada 2012-2014.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”