Fotbal: Mihai Pintilii, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Mihai Pintilii, suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat, miercuri, pe mijlocaşul Mihai Pintilii (FCSB) pentru două jocuri şi l-a amendat cu suma de 6.800 de lei, în urma cartonaşului roşu primit la meciul cu CFR Cluj.

''În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4. a şi 63.2.5 din RD, se sancţionează jucătorul Pintilii Doru Mihai (FCSB) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează jucătorul Pintilii Doru cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 6.800 lei. În baza art. 45.1, fotbalistul va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două jocuri suspendare şi o penalitate sportivă de 6.800 lei'', se arată în comunicatul publicat pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Totodată, judecarea incidentelor de la meciul CFR Cluj - FCSB (1-1) a fost amânată pentru data de 11 aprilie.


AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?