Fotbal: Mihai Stoica spune că din septembrie i se va schimba statutul pe care în are la FCSB

Fotbal: Mihai Stoica spune că din septembrie i se va schimba statutul pe care în are la FCSB

Directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica, a afirmat, miercuri, la plecare spre Erevan, că din septembrie statutul său în cadrul clubului se va schimba, urmând să primească şi atribuţiuni în ceea ce priveşte transferurile de jucători.

"Nu mă ocup eu de transferuri. Până în septembrie mai am de aşteptat, apoi se va schimba statutul pe care îl am în club", a declarat Stoica, la Aeroportul Henri Coandă.

Stoica a pus rezultatul de egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a doua, scor 0-0, pe seama improvizaţiilor pe care a fost nevoit să le facă antrenorul Bogdan Andone: "Faptul că trebuie să experimentăm, că nu am reuşit până acum să aducem jucători pe poziţiile pe care nu avem. E complicat să câştigi la Sfântu Gheorghe, chiar dacă am avut ocazii mari, atunci când, exceptând fundaşii centrali, din ceilalţi opt jucători de câmp trei sunt improvizaţi. Trebuie să privim înainte şi chiar dacă nu putem să zâmbim, să înlocuim zâmbetul cu o grimasă, dar să pară zâmbet", a mai spus oficialul FCSB.

Mihai Stoica, în acest moment director sportiv al FCSB, nu are dreptul să ocupe o funcţie de execuţie în fotbal, aceasta fiind o pedeapsă complementară la condamnarea sa din 2014, în Dosarul Transferurilor. AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?