Fotbal: Mihai Teja - Mi s-a transmis că pot pleca oricând de la FCSB

Fotbal: Mihai Teja - Mi s-a transmis că pot pleca oricând de la FCSB

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Mihai Teja, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că i s-a transmis de către patronul Gigi Becali că poate pleca oricând de la echipă şi că nu s-a hotărât încă dacă va continua şi în sezonul viitor.

"Din discuţia pe care am avut-o cu domnul Becali mi-a spus că pot să plec de la Steaua când vreau eu. Deocamdată nu plec. Vedem la vară sau când o să plec. Dar aşa mi s-a transmis, că pot să plec de la Steaua când vreau eu. Aşa i s-a transmis şi lui Mirel Rădoi şi a plecat. Aşa mi s-a transmis şi mie, vedem, eu astăzi nu plec, vedem mâine-poimâine, în vară, peste un an, nu ştiu", a declarat Teja.

Tehnicianul spune că şi-ar dori să facă performanţă la FCSB, dar a fost rezervat în ceea ce priveşte viitorul său la această echipă după finalul campionatului.

"Normal că mi-aş dori să joc în cupele europene, de asta am venit. Mi-aş dori tot timpul să merg mai departe în cariera mea, să arăt mai mult, să încerc să fac ca această echipă să joace un fotbal bun, să am rezultate ca să plec mai departe. Nu pot să stai nici 10 ani la Steaua, fiecare om îşi doreşte să facă performanţă şi să plece mai departe. Orice performanţă pe care o ai este importantă pentru că te întăreşte ca antrenor. Eu nu am avut rezultate mari deocamdată şi fiecare pas pe care îl fac este important. Nu vreau să vorbesc acum despre ce jucător voi aduce din vară. Când o să mă hotărăsc să rămân la Steaua vă voi spune şi strategia", a mai spus Mihai Teja.
AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lãzãroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante