Fotbal: Mircea Rednic - Niciun jucător de la Dinamo nu va fi impresariat de fiica mea

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că niciun jucător care evoluează sau va evolua în mandatul său la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare nu va fi impresariat de fiica sa.

''E normal ca atunci când nu ai rezultate să fii criticat, dar apar informaţii false, care nu sunt verificate, legate de situaţia unor jucători, mă refer la faptul că fiica mea ar avea contracte semnate cu jucătorii care sunt acum la Dinamo. Fata mea are semnat doar cu Olteanu, care în iarnă va pleca. Niciun alt jucător nu are contract cu fiica mea'', a declarat Rednic.

Tehnicianul a fost vehement în continuare şi a făcut o ofertă fabuloasă jucătorilor: ''Fac apel la jucătorii din lot, dacă vreunul dintre ei are contract cu fiica mea să vină să-l prezinte şi eu îi dau un milion de euro. Dragi jucători, puteţi să câştigaţi cât n-o să câştigaţi până la sfârşitul carierei!''

''Fiica mea nu va avea niciun jucător la clubul Dinamo. Nu vreau să fie discuţii între jucători, între antrenori. Niciun jucător care e la Dinamo şi care va veni la Dinamo va fi impresariat de fiica mea'', a subliniat Rednic, deranjat de faptul că recent presa a speculat că Deian Sorescu joacă titular pentru că ar avea contract cu fiica sa Luana, care este agent de jucători.

De asemenea, Rednic a dezminţit faptul că ar fi interesat de aducerea portarului belgian Logan Bailly: ''Eu pe Bailly l-am dat afară de la Mouscron. Adică, îl dau afară de acolo şi îl aduc aici?''
AGERPRES (A, autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi