Fotbal: Mourinho nu se dezminte - "Iuda este numărul 1"

Fotbal: Mourinho nu se dezminte - "Iuda este numărul 1"

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei Manchester United, a declarat luni seara că va rămâne antrenorul "numărul 1" al formației Chelsea, după scandările tendențioase îndreptate împotriva sa pe Stamford Bridge în cursul meciului pierdut de elevii săi (0-1) în sferturile de finală ale Cupei Angliei.

Mai mulți suporteri ai clubului Chelsea au scandat "Tu nu mai ești special!" sau "Iuda portughezul", Mourinho părăsind gruparea londoneză în 2015 după câteva luni de la câștigarea celui de-al treilea titlu de campioană Angliei cu Chelsea.

"Ei pot să-mi spună ce vor. Dar până când vor găsi un antrenor care le va câștiga patru campionate, eu rămân numărul unu. Când îl vor găsi, atunci voi deveni numărul doi. Dar până atunci, Iuda este numărul 1", a reacționat Mourinho în conferința de presă de după meci.

Luni seara, actualul antrenor al lui Chelsea, Antonio Conte, și Mourinho au fost despărțiți de al patrulea arbitru după un schimb de opinii foarte tensionat.

Incidentul a atras atenția suporterilor lui Chelsea, Mourinho răspunzând la scandările lor arătându-le trei degete, la fel ca numărul de titluri de campioană cucerite de gruparea londoneză.

Chelsea s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei la fotbal, luni seara, după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0, pe stadionul Stamford Bridge din Londra. Mijlocașul francez N'Golo Kante a marcat singurul gol al partidei (51), cu un șut de al distanță.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...