Fotbal: Mutu (Dinamo) - Vasile Miriuță va face treabă bună la Dinamo, o să vedeți în derby-ul cu FCSB

Fotbal: Mutu (Dinamo) - Vasile Miriuță va face treabă bună la Dinamo, o să vedeți în derby-ul cu FCSB

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că noul antrenor Vasile Miriuță va face treabă bună la formația alb-roșie, precizând că acest lucru se va vedea chiar la derby-ul cu FCSB de duminică.

"Pe listă au fost mai mulți antrenori, dar noi am decis că Vasile Miriuță este cel mai potrivit pentru noi. Eu nu am spus că îl prefer pe Claudiu Niculescu. Declarația mea a fost scoasă din context. Am vorbit azi patru ore cu Vasile și i-am explicat că eu nu am nimic cu el, cum nu am cu niciun antrenor. Poate doar cu unul, dar pe vremea când eram fotbalist. Am fost mai mulți care am decis și fiind într-un moment mai greu am ales un antrenor cu puțin mai multă experiență decât ceilalți. Și sunt convins că Vasile va face treabă bună la Dinamo, o să vedeți în derby-ul cu FCSB. Îi urez multă baftă și rezultate cât mai bune", a afirmat Mutu.

El a menționat că partida cu Concordia Chiajna, programată, miercuri, în etapa a 11-a a Ligii I, este un test pentru jucătorii dinamoviști în fața noului antrenor. "Începem o nouă etapă în viața clubului nostru, cu un nou antrenor și sper ca jucătorii să demonstreze în meciul de mâine că merită să joace la Dinamo. Pentru ei e un test în fața noului antrenor chiar într-un meci cu Concordia, fosta lui echipă. E un test potrivit", a adăugat Mutu.

Antrenorul Vasile Miriuță, care a condus până acum echipa de fotbal Concordia Chiajna, a semnat, marți, un contract valabil până în 2019 cu FC Dinamo. Tehnicianul începe munca la noua formație de joi, la meciul cu Concordia Chiajna pe banca de rezerve a echipei Dinamo urmând să stea antrenorul interimar Iulian Mihăescu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”