Fotbal: Neymar a fost evaluat de medicul său şi se recuperează conform planului

Fotbal: Neymar a fost evaluat de medicul său şi se recuperează conform planului

Brazilianul Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost evaluat din nou în această săptămână de medicul reprezentativei de fotbal a Braziliei, Rodrigo Lasmar, la o lună şi opt zile după intervenţia chirurgicală de la al cincilea metatars de la piciorul drept, iar recuperarea sa decurge conform planului, a anunţat presa locală, citată de agenţia EFE.

Neymar a revenit la spitalul Mater Dei din Belo Horizonte, unde a fost supus unei serii de examene medicale ale căror rezultate vor arăta dacă vedeta braziliană este pregătită să reia antrenamentele, a anunţat site-ul specializat în fotbal Globosporte.

Conform Globosporte, informaţiile preliminare demonstrează că recuperarea jucătorului decurge conform planului, iar jucătorul ar putea fi apt de joc pe 21 mai, ziua în care jucătorii convocaţi de selecţionerul Tite vor începe pregătirile pentru Cupa Mondială din Rusia.

La rândul său, antrenorul spaniol al echipei Paris Saint-Germain, Unai Emery, a anunţat că atacantul său va reveni în capitala Franţei "în două sau trei săptămâni".

Neymar s-a accidentat pe 25 februarie, în cursul meciului de campionat cu Olympique Marseille. Medicul care l-a operat a estimat că perioada de indisponibilitate va fi între "două luni şi jumătate şi trei luni". AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”