Fotbal: Neymar va fi la ''sută la sută'' din capacitate la debutul Braziliei la CM 2018

Fotbal: Neymar va fi la ''sută la sută'' din capacitate la debutul Braziliei la CM 2018

Atacantul brazilian Neymar, sosit cu elicopterul, luni, la centrul de antrenament al echipei Braziliei, va fi "la sută la sută" din capacitate pentru primul meci al cvintuplei campioane mondiale în Rusia, la Cupa Mondială de fotbal, a anunţat directorul selecţionatelor Edu Gaspar, citat de AFP.

"Preparatorii noştri fizici sunt optimişti şi după informaţiile pe care le avem de la ei suntem încrezători că poate să fie la sută la sută pentru primul meci de pe 17 iunie (cu Elveţia), în plan fizic, dar şi emoţional", a afirmat fostul mijlocaş al echipei Arsenal Londra într-o conferinţă de presă la Granja Comary, cartierul general al "Selecao" din apropiere de Rio de Janeiro.

Accidentat la un picior la finalul lunii februarie, cel mai scump fotbalist din istorie nu a mai jucat de trei luni, chiar dacă a reluat antrenamentele cu mingea în urmă cu opt zile alături de PSG.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

Fidel imaginii sale de star, Neymar a venit cu elicopterul, cu puţin înainte de prânz, însoţit de Thiago Silva, coechipierul său de la Paris SG, Douglas Costa şi Renato Augusto. În tricou şi pantaloni negri, cu ochelari de soare şi şapcă albă, el s-a întâlnit cu un alt jucător parizian, fundaşul Marquinhos, primul venit la centrul de antrenament.

Aproximativ 15 suporteri şi-au aşteptat idolii la Granja Comary, însă accesul publicului a fost total interzis.

După marele debut cu Elveţia, pe 17 iunie la Rostov, Brazilia va întâlni Costa Rica pe 22 iunie la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în cadrul Grupei E. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...